Ga naar de pagina-inhoud

HomeCheck

Ook als particulier hebt u recht op professionele vastgoedexpertise
Voor heel wat mensen is de aankoop van een huis of appartement de belangrijkste financiële transactie van hun leven. Dankzij Gudrun Xpert komen expertises die voordien enkel voor vastgoedprofessionals waren weggelegd binnen handbereik voor elke particulier. Zo kent u meteen de plus- en minpunten van uw mogelijke aankoop. En zo weet u voortaan écht waarvoor u betaalt. Uw expertise wordt online gepland, snel en efficiënt. En de kostprijs? Die hebt u zo terugverdiend.

HomeCheck.

Meer info over particulieren

Xpert voor ondernemingen

Correcte expertises voor uw bedrijf zijn van onschatbaar belang
Gudrun voert jaarlijks meer dan 30.000 vastgoedexpertises uit, voor particulieren en bedrijven. Het grootste deel vindt plaats in opdracht van banken en verzekeringen. Bovendien rekenen heel wat financiële instellingen (of andere organisaties die voortdurend betrouwbare expertises eisen) op Gudrun Xpert voor de implementatie van een volledig geautomatiseerd expertiseproces.

Schrijf je hier in en word een Gudrun Xpert.

Meer info over Xpert voor ondernemingen

Over Gudrun Xpert

De schatting van een huis? Een complexe due-diligence opdracht voor een internationale gebouwbeheerder? Bij Gudrun Xpert vinden particulieren, banken, verzekeraars, vastgoedmakelaars, overheidsdiensten, ... een expertiseoplossing op maat.