Ga naar de pagina-inhoud

Gudrun Xpert brengt expertises die voordien enkel voor vastgoedprofessionals waren weggelegd binnen handbereik van de particulier.

Experts van topniveau

Ons expertennet, een unieke mix van generalisten en specialisten, bestrijkt heel België. In elke regio vindt u één of meer Gudrun Xpert-experts: ervaren architecten, ingenieurs, bouwkundigen of landmeters. Omdat zij in hun eigen streek werken, kennen zij de lokale markt door en door. De prijzen van de streek hebben voor hen geen geheimen. Bovendien zijn zij snel ter plekke. Een afspraak is zo geregeld.

Een stevige structuur

Gudrun Xpert zorgt voortdurend voor opleiding, technische en administratieve ondersteuning voor al zijn experts. De interne medewerkers organiseren de projecten en zorgen voor administratieve ondersteuning. Resultaat: bij Gudrun Xpert focust de expert zich op de expertise zelf.

Geavanceerde technologie

Dankzij een speciaal ontworpen programma op ons GDP3000-internetplatform verloopt het expertiseproces zo gestroomlijnd mogelijk. De expert maakt snel en efficiënt digitale registraties van technische aspecten en mogelijke risico’s. De rapportering gebeurt met een handige pocket-pc.

Waterdicht controlesysteem

Onze experts en backoffice-medewerkers waken samen over de inhoudelijke kwaliteit van onze expertises.

Duidelijke afspraken

De rol van elke medewerker aan het expertiseproces is duidelijk afgebakend. Elke expertise gebeurt op basis van strikte afspraken, zwart op wit vastgelegd in een Service Level Agreement. Zo verliest u geen tijd aan twijfelgevallen en discussies.

Snelle service

Bij een standaardexpertise hebt u op minder dan vijf dagen een kant-en-klaar verslag in uw bezit. U beschikt dus snel over alle gegevens om uw dossier verder af te handelen.

Hoe gaat een expertise bij Gudrun Xpert in zijn werk? Een duidelijk stappenplan kan u hieronder terugvinden.

Wenst u als particulier een overzicht van de expertises/producten die Gudrun Xpert aanbiedt? Klik hier om een overzichtelijke lijst van onze producten terugvinden.