Ga naar de pagina-inhoud

Een samenwerkingsvorm die bij uw organisatie past.

Ondernemingen

Gudrun Xpert stelt u verschillende samenwerkingsvormen voor. Na analyse van uw bestaande structuur en doelstellingen, vinden we vast een samenwerkingsvorm die past bij uw organisatie.

Gudrun Xpert als facilitator

Maak het werk gemakkelijker voor u en uw experts.

Wij bieden u de nodige applicaties en/of overkoepelende diensten. Uw eigen experts doen de rest. Zo kunt u bijvoorbeeld rekenen op ondersteuning door ons callcenter. Maar er zijn nog andere interessante extra’s. In piek- en vakantieperiodes, of bij ziekte van uw medewerkers helpen onze specialisten u uit de nood.

Gudrun Xpert als proces integrator

Pluk de voordelen van onze expertises en van een geïntegreerd proces.

Door het Gudrun Xpert-expertisesysteem te integreren in uw bestaande processen, werkt u nóg efficiënter. U, uw medewerkers en partners winnen kostbare tijd. Tijd die u voortaan aan uw kernactiviteiten kunt besteden. U bespaart op uw administratie. En u bent op elk moment zeker van totale ondersteuning op expertisevlak.

Gudrun Xpert als expert

Vertrouw op de experts … in expertise.

Met Gudrun Xpert kiest u niet alleen voor deskundige experts (architecten, ingenieurs, bouwkundigen en landmeters). Van bij de eerste expertise profiteert u ook van de unieke Gudrun Xpert-methodiek – het resultaat van meer dan 25 jaar ervaring en innovatie.